Main Menu

17 Ekim 2012 Çarşamba

2013 Mayo Bikini Modelleri


Zeki Tiriko 'nun birbirinden zarif hazırlanmış modelleri. Bu modellerden size uygununu seçerek plajın en dikkat çeken kadını siz olun.

































2012-2013 Ayyıldız Moya-Bikini Modelleri; bu yıl yine sahillerde göz kamaştıracak.





















KOM Mayo Bikini koleksiyonundaki rengarek ve şık tasarlanmış bikini mayolarla plajdaki herkez size hayranlıkla bakacak...























Mayo Bikini seçerken nelere dikkat etmeli

Küçük göğüslü bayanlar mayo bikini seçerken hangi modelleri tercih etmeli?

Mayo bikini tercihinde eğer göğsünüz küçükse ve büyük göstermek istiyorsanız 1. tercihiniz straplez model olmalı ve bikininin büzgülü, yana doğru çizgileri olan ayrıca fırfırlı olmasına dikkat edin. Tercih edebileceğiniz 2. seçenek uzun üçgenli bikini modelleri burada da dikkat edilmesi gereken desenli model seçilmeli koyu renkli bikini tercih etmeyin olabildiğince renkli tonlar ve büyük desenleri tercih edebilirsiniz. Küçük göğüslü kadınlar için diğer bir bikini modeli ise kendinden destekli modeller göğsü dışarı iter ve dolgunluk vermesini sağlar...

Beli kalın olan kadınlar için bikini seçimi nasıl olmalı?

Beli kalın olan bayanlar için bacak boyu orta yükseklikte bikini modelleri tercih edebilir. Belinde büyük kemerli olan bikini modellerini kesinlikle tercih etmemelisiniz. 

Bacak boyunu uzun göstermek için nasıl bikini tercih etmeli?

Bacak kesimi yüksek bikini modelleri tercih edebilirsiniz. Kalın kenarlı olmadıkları için bacağı yüksek gösterirler bel ve bacak bölgesini dengeleyen bikini modelleridir. 

Karın problemi olan bayanlar için bikini modelleri hangisidir?

Karın problemi olan bayanlar için kalın bantlı bikini modelleri tercih edebilir. Ayrıca kendinizi daha rahat hissetmek isterseniz tankini modelleri kullanabilirsiniz. Mayo bikini tercihinizde kesinlikle geometrik şekilleri tercih etmemelisiniz daha küçük desenli veya düz renkler tercih etmelisiniz. 






Hiç yorum yok: