Main Menu

13 Aralık 2012 Perşembe

Hangi Ünlü Oyuncular Rolü İçin Kaç Kilo Verdi?

Ünlü aktör Matthaw McConaughey yeni rolü için 30 kilo verdi
 ABD' li aktör Matthew McConaughey yeni filmindeki rolü için 30 kilo verdi. Son filmindeki bir AIDS hastasını canlandıran Matthew McConaughey rolü için sıkı bir diyete girerek 30 kilo verdi.

Christian Bale, rolü için 22 kilo verdi
 Dövüşcü, filmindeki performansıyla ena  iyi yardımcı erkek oyuncu dalında Oscar' a aday olan Chistian Bale' in 22 kilo verdi. Filmde eski bir boksekü canlandıran Bale, Makinist, filmi için de 30 kilo vermişti.

Kıvanç Tatlıtuğ rolü için 20 kilo verdi
 Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ başrollerini oynadığı Kuzey - Güney dizisi için 13 kilo vermişti. Başarılı oyuncu Yılmaz Erdoğan' ın filmi Kelebek Rüyası, içinde 7 kilo verdi.

Lost' un yıldızı Mathew Fox tanınmaz halde
 Lost, dizisinin ünlü aktör Matthew Fox yeni filmi için kamera karşısına geçti. Hayranları, rolü için vücut çalışan ve kilo veren Fox' u tanımakta zorluk çekti.
Lost, dizisinde Dr. Jack Shephard' ı canlandırdığı rolüyle tüm dünyada üne kavuşan Fox yeni filmi Alex Cross' ta bir seri katili canlandıracak.


Ünlü oyuncu Jared Leto rol için 18 kilo verdi
 Son filminde AIDS hastasını canlandıran Hallywood' un ünlü aktörü Jared Leto bir ayda aşırı kilo vererek rolüne hazırlandı. Leto' nun sette çekilen fotoğrafları şaşkınlık yarattı.
Vulture dergisine konuşan 40 yaşındaki aktör bir ay boyunca neredeyse hiçbir şey yemediğini söyledi.

Rolü için 30 kilo veren ünlü oyuncu Jennifer Kate
Güney Afrika' nın seçimle iktidara gelen ilk devlet başkanı Nelson Mandela' nın eski eşi Winnie Mandela' nın hayatını konu alan Winni, adlı filmde Winnie Mandela' yı canlandıracak olan Oscar ödüllü Amerikalı oyuncu Jennifer Kate Hudson yeni rolü için 30 kilo verdi.

Hiç yorum yok: