Main Menu

5 Mayıs 2014 Pazartesi

Suna Dumankaya Sivilce Lekeleri

Suna Dumankaya Sivilce lekelerini ve Sivilce lekelerine iyi gelen bitkisel kürlerini açıklıyor. Suna Dumankaya'nın Sivilce lekeleri için hazırladığı bitkisel kürleri bu makalede inceleyebilirsiniz...

Suna Dumankaya Sivilce maskesi 1
Birer çay kaşığı aspirin tozunu, limon suyunu ve beYaz kili karıştırıp sivilcenizin üzerine sürün ve bu maskeyi 20 dakika bekletin.

Suna Dumankaya Sivilce maskesi 2
Bir adet orta boy soğanı pişirin ve mikserden geçirin. Ardından bir çoba kaşığı kükürtü yarım limonun suyunda eritip mikserden geçirilmiş soğanla karıştırın. Hazırladığınız bu Sivilce maskesini yüzünüze uygulayın.

Suna Dumankaya Sivilce maskesi 3
Bir çay kaşığı kükürtü un haline getirin ve içine bir tutam reyhan otunu toz haline getirdikten sonra karıştırın. Bunların içine bir adet limonun suyunu da ilave edin ve boza kıvamına gelinceye kadar karıştırın. Cildinizi temizledikten sonra bu Sivilce kürünü yüzünüze serpin.

Suna Dumankaya Sivilce maskesi 4
Öncelikle yüzünüzü oksijenli su kullanarak temizleyin. Daha sonra bir adet taze cevizin yeşil kabuğunun suyunu çıkarın ve bu ceviz kabuğu suyunu sivilcelerin üzerine sürün.

Ciltteki Sivilce Lekeleri için Bitkisel Bakım Önerileri Nelerdir?

Sivilce İzleri için Baklalı Formül:

Ciltteki Sivilce Lekeleri için Bitkisel Bakım Önerileri1 çay bardağı taze bakla içini haşlayıp robotta ezin, 1 çorba kaşığı badem yağını baklalara ekleyip karıştırın. Ardından cildinize sürüp 20 dakika bekletin. Ardından cildinizi ılık suyla durulayın.Uygulamayı haftada 1 gün tekrarlamanız öneriliyor.

Sivilce İzleri için Mayalı Formül:

Bir yumurta akına, bir çay kaşığı limon suyu ve aynı ölçüde bal ve iki yemek kaşığı pastane mayası ekleyip karıştırın. 20 dakika cildinizde beklettikten sonra ılık suyla yıkamanız öneriliyor.

Sivilce İzleri için Menekşeli Formül:

Bir tutam menekşeyi sıcak suda demleyip süzdükten sonra, yüzünüzü bununla temizleyin.Uygulamanın her gün sabah akşam tekrarlamanız öneriliyor.

Sivilce İzleri için Doğal Krem Formülü:

Bir tutam Gül yaprağı,
Bir tutam Maydanoz,
Yarım adet kabuklu Salatalık
2 Bıldırcın Yumurtası

Gül yaprağı,maydanoz ve salatıklaı robotton geçirdikten sonra içine bıldurcın yumurtalarının aklarını ekleyerek karıştırın.Bu karışımı lekelerin üzerine sürüp 20 dakika beklettikten sonra yüzünüzü ılık su ile durulamanız öneriliyor.

Hiç yorum yok: